•  theater, film

Filmhuis One life

vr 21 juni 2024 20:00u
12+
Eén keer in de maand is er een bijzondere, soms relatief onbekende film te zien in het theater, een echte parel.
 

Waar:Nachtegaalstraat 8
Toegang:€5,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 21 juni 2024 20:00u
12+
Drama 2023

Sir Nicholas 'Nicky' Winton is een bankier die zichzelf niet beschouwt als een humanitair. Maar als hij in 1938 een pas geannexeerd Praag bezoekt en de toestand van de Joodse vluchtelingen ziet, besluit hij zich voor de zaak in te zetten. Omdat de Tweede Wereldoorlog nadert, wordt Nicky geconfronteerd met een race tegen de klok. Hoeveel mensen kan hij redden voordat het te laat is?

Academy Award-winnaar Anthony Hopkins (The Two Popes, Silence of the Lambs) speelt de rol van de oudere Nicholas Winton en Johnny Flynn (Emma, Beast) speelt de rol van de jongere Nicholas. De andere hoofdrollen worden vertolkt door Helena Bonham Carter en Jonathan Pryce.

Maak uw avondje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p.
 

agenda

vr 21 juni 2024 20:00u
12+