•  theater, muziek

Theaterconcert Onomatopee

za 14 december 2024 20:00u
Mogelijk met belbusarrangement
"De bonte zaterdagavondtrein"
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater De Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 14 december 2024 20:00u
Mogelijk met belbusarrangement
Een theatervoorstelling met mooie, bekende liedjes in de sfeer van de jaren '50. U bent als publiek 'live' in de studio aanwezig bij de opname van een radio-uitzending van "De bonte zaterdagavondtrein".

Vocal Ensemble Onomatopee, o.l.v. Stephen B. Rothman, neemt u mee, terug in de tijd naar een gezellige avond met familie en vrienden, gekluisterd aan de radio. Kom er bij!

Deze voorstelling is te boeken met een Belbusarrangement. Bent u lid van de Belbus? Wilt u graag gehaald en gebracht worden door de Belbus? Kies dan voor een ticket + Belbusticket. De organisatoren nemen dan contact met u op.

Maak uw avondje uit compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!


Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

za 14 december 2024 20:00u
Mogelijk met belbusarrangement