•  theater

Comedy Max van den Burg

vr 27 september 2024 20:00u
Grote kans dat je Max het afgelopen jaar langs hebt zien komen op social media, met zijn meesterlijke imitaties van B&B Vol Liefde, MAFS, of andere tv-pro-gramma’s. Op social media is hij een ‘instant success’, maar live op het theater-podium, is hij al jaren op zijn állerbest.
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 27 september 2024 20:00u
In theatrale en fantasievolle onemanshows, weet Max met absurde verhalen, rake types, spot on imitaties, de mafste muzikale parodieën en herkenbare mo-derne dilemma’s, zijn publiek iedere keer uitstekend te vermaken.

In zijn nieuwste show Tijd voor Max vraagt hij zich af waar zijn succes op social media nu eigenlijk allemaal toe leidt. En hoe je tegenwoordig met al die schermpjes om je heen nog tijd voor jezelf vindt. Óf je jezelf überhaupt nog wel vindt.

Met zijn unieke comedystijl, dynamische theaterpersoonlijkheid en gezonde te-gendraadsheid, zorgt Max voor een heerlijke cabaretavond vol herkenning en hilariteit, die je geen moment wilt doorspoelen.

Heb je hem nog niet live gezien? Wees er dan snel bij, want het is nú Tijd Voor Max!

“Max schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld” – De Stentor

“Een belofte is opgestaan.” - De Volkskrant “Feest der herkenning, in een unieke theatrale comedystijl” – De Theaterkrant.

Bio Max van den Burg:

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showele-ment, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samen-komen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Maak je avondje compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!


 

agenda

vr 27 september 2024 20:00u