•  theater, muziek

Muziekcafé met Lenneke van Vliet en Henri

zo 29 september 2024 15:00u
Lenneke van Vliet (1998) zingt al zo lang ze zich kan herinneren met heel veel plezier.
 

Waar:Foyer van De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 29 september 2024 15:00u
Sinds haar achtste speelt ze daarnaast ook accordeon. Rond haar tiende begon ze met het volgen van lessen bij Arkadi Gankin. Toen ze een jaar of twaalf was, ontdekte Lenneke dat accordeon en zang prima te combineren zijn en sindsdien begeleidt ze zichzelf regelmatig bij het zingen. Het genre waarin ze zingt varieert van de chansons van Jacques Brel tot de rockachtige liedjes van David Bowie. Tijdens het muziekcafé wordt Lenneke begeleidt op de piano door Henri van den Bos (bekend van de band HB Stroll).

Maak uw middagje uit compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen.
 

agenda

zo 29 september 2024 15:00u