•  theater

Coming out day comedy cafe

vr 11 oktober 2024 20:00u
Op deze dag wordt aandacht besteed aan het moment dat een LHBTI-er openlijk voor zijn of haar geaardheid of genderidentiteit uitkomt: het uit de kast komen oftewel de coming-out.
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter i.s.m. Regenboognetwerk
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 11 oktober 2024 20:00u
We hebben een waanzinnige line-up met de meest grappige comedians. Interactie met het publiek gaat zeker plaats vinden. Deze avond is mede door Het Regenboognetwerk tot stand gekomen.

Maak uw avondje uit compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

vr 11 oktober 2024 20:00u