•  theater, muziek

Muziekcafe Cloud Illusion

zo 24 november 2024 15:00u
Cloud Illusions, de naam komt uit een lied van Joni Mitchell, gaat over persoonlijke perceptie.
 

Waar:Foyer van De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 24 november 2024 15:00u
De band neemt je mee naar de diepste kloven van je eigen herinneringen en emotie. Niets is zo krachtig als de prachtige muziek van je eigen verleden. Je hoort de liedjes en je bent meteen weer terug op die speciale plek, bij die bijzondere persoon of in dat onvergetelijke moment.

De muzikanten van Cloud Illusions behoren tot de top van wat de Nederlandse muziekwereld te bieden heeft. Samen goed voor meer dan 200 jaar kennis en ervaring. Dat hoor je, dat voel je…

Maak uw middagje uit compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

zo 24 november 2024 15:00u