•  theater, muziek

Theaterconcert Certain Animals

za 7 december 2024 20:00u
Jaren geleden was The Fabulous WannaBeatles dé Beatles-sensatie van Nederland.
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 7 december 2024 20:00u
De destijds jonge honden van de WannaBeatles tourden langs alle (grote) theaters in Nederland en speelden elke zaal plat. Na 12 jaar I Saw Her Standing There, Get Back en Hey Jude was het tijd voor eigen werk. Uit die wens ontstond Certain Animals. De band tourde langs festivals en popzalen, wordt veelvuldig gedraaid op onder andere Radio 2 en Radio Veronica en mag namen als Leo Blokhuis en Rob Stenders tot haar fans rekenen. Nu de bandleden elke uithoek van Nederland inmiddels wel zo’n beetje gezien hebben is het tijd om eigen nummers en inspirerend werk te gaan vermengen. Dat doet de band via een zoektocht in de platenkast van hun vaders, waarin The Beatles uiteraard niet ontbreken. Daarnaast vinden ze er onder andere Creedence Clearwater Revival, Fleetwood Mac, Focus, ELO en Bread.

In Dad Rock nemen de mannen van Certain Animals het publiek mee op een reis langs de liedjes waardoor zij geïnspireerd zijn. Ze spelen - uiteraard! - de muziek van die legendarische bands, vermengen dat met eigen werk en vertellen daar verhalen bij. Hoe leerden zij die muziek kennen? Wat doen die nummers met ze? Hoe laten ze zich als band inspireren? Een feitje hier en daar schuwen ze ook zeker niet. Maar op één staat altijd de muziek. Want waar de platenkasten van hun vaders het startpunt waren, is de band door blijven graven. Nu geven zij hun vaders luistertips en laten ze ze kennismaken met bands uit hun eigen tijd. Die passie, die muziek en die verhalen wil Certain Animals delen met het publiek. Een warm bad voor vaders, moeders en iedereen die iets heeft met de muziek uit de jaren ‘60 en ‘70!

Maak uw avondje compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

za 7 december 2024 20:00u