•  divers

PetPretPark en Plastic not so fantastic in Crimpenhof

dagelijks
t/m 20 mei 2024
Het PetPretPark is een actieve, positieve en vooral leuke manier om kinderen mee te nemen in de circulaire economie die noodzakelijk is voor de toekomst.
 

Waar:Winkelcentrum Crimpenhof
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Winkelcentrum Crimpenhof
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:dagelijks
t/m 20 mei 2024
In de unit naast Discus Vonk Diervoeders kunnen kinderen komen knutselen en spelen met ‘afvalplastic’ Wat is er allemaal te doen? - Doppenzwembad - Afval nerfschieten - Insta foto hoek - Bouwen met blokken - Knutselen met afvalplastic Kom kijken en beleven hoe ‘afval’ de grondstof is voor plezier! Zijn de kinderen lekker aan het spelen in het PetPretPark? Dan heeft Hema een leuke aanbieding voor ouders, opa’s of oma’s: een kleine koffie, cappuccino, of thee to go voor maar €1,50

Openingstijden PetPretPark: Maandag t/m vrijdag: 11.00 – 17.00 uur Zaterdag: 11.00 – 16.00 uur

Tentoonstelling Plastic not so fantastic! – Superhelden ruimen op! Als aanvulling op het PetPretPark en om de bewustwording van de problemen die de hoeveelheid plastic op deze wereld veroorzaakt te vergroten, Staat op het Van Vlietplein in Crimpenhof een tentoonstelling van 10 kunstwerken gemaakt door basisscholen en BSO’s uit Krimpen aan den IJssel. De houten frames in de vorm van een superheld zijn versierd met afvalplastic. Door deelname aan de kinderkunstactie maken de scholen en BSO’s kans op het winnen van de hoofdprijs van € 500,-.

De tentoonstelling staat tot 20 mei in het winkelcentrum en stemmen kan via stemkaartjes, die te vinden zijn bij de tentoonstelling, of online via de stemapp die te vinden is op de website en social media kanalen van Crimpenhof. Deelnemende scholen en BSO’s zijn; Basisschool Het Kompas, Rudolf Steinerschool, BSO Het Octaaf, BSO Rudolf Steinerschool, BSO de Orka’s, BSO IKC De Wegwijzer, BSO Kortland. De winnaar wordt donderdag 23 mei bekend gemaakt.


 

agenda

dagelijks
t/m 20 mei 2024