•  theater

Marco Lopes - Paraat

za 8 februari 2025 20:00u
Wat kan er misgaan als je iets goeds wilt doen voor een ander? Een heleboel! Marco Lopes, de harigste cabaretier van dit moment, staat klaar voor zijn derde voorstelling ‘Paraat’.
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€18,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 8 februari 2025 20:00u
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, echt waar! Marco neemt je mee naar het moment dat hij voor iemand klaarstond. Was dat nou wel zo’n goed idee? Had hij dit wel moeten doen? Wat vindt hij er eigenlijk echt van? En hoe zeg je dat soort dingen? Wat zijn de consequenties van het aangeven van je grenzen? En wat levert het op?

Een avond vol vragen, verrassingen en verhalen over ouder worden, voor jezelf opkomen, jezelf laten zien en horen. Marco is er eindelijk klaar voor. Hoopt hij.

De pers over Marco Lopes:
“Een grote bek maar een gouden hartje.” - Theaterkrant
“Met de fysieke, muzikale intermezzo’s toont hij door een combinatie van poëzie en banaliteit een groot gevoel voor theatraliteit.” – Theaterkrant
“Goede binnenkomer! Zijn debuutshow heeft hem zeker op de kaart gezet.” – Theaterkrant
“Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.” – Jury Leids Cabaret Festival “Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.” – NRC

Maak je avondje uit compleet met de arrangementen van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

za 8 februari 2025 20:00u