•  theater, muziek

Mooie liedjes Jeffrey Schenk

za 15 februari 2025 20:00u
Wie kent ze niet, al die mooie liedjes.. in onze eigen moerstaal. Jeffrey Schenk neemt je mee op een reis door de afgelopen 40 jaar, en misschien nog wel wat verder terug, naar de allermooiste hits.
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 15 februari 2025 20:00u
Hits van Hazes, Neyman, Sonneveld, Boeijen en ga zo maar door. Je kent ze allemaal en ze komen allemaal voorbij in deze voorstelling. En bij alle liedjes zul je denken; ‘oh ja, weet je nog toen’. Dat is het mooie aan muziek, en zeker aan muziek in onze eigen taal. Er kleeft altijd een herinnering aan.

‘Bijna 20 jaar geleden in Café Bolle Jan in Amsterdam kreeg ik van René Froger en zijn vader (bolle) Jan de kans om het vak te leren. Te entertainen, en vooral om emotie over te brengen. Het verhaal te vertellen. Ik heb het daar 14 jaar volgehouden om als vaste zanger het publiek te vermaken en te ontroeren’. Er volgden optredens in binnen- en buitenland. Al vrij snel kwamen er veel samenwerkingen, studio-opnames en concerten met Cor Bakker, wat uiteindelijk tot een vriendschap groeide. Ook stond Jeffrey in de allerlaatste aflevering van ‘The Voice of Holland’ (in 2022) die is uitgezonden, voordat het helaas van de buis is gehaald door alle misstanden. Er draaide drie coaches, en uiteindelijk belandde Jeffrey in het team van Waylon.

Hoe dit verder is gegaan, zijn avonturen in Amsterdam bij Café Bolle Jan, de duetjes met Paul de Leeuw, zijn samenwerking met Macy uit ‘The Bold and The Beautifiul’ en talloze andere anekdotes ga je zeker ook horen in deze voorstelling, want al deze verhalen hebben stuk voor stuk te maken met het ontstaan van deze voorstelling.

‘Mijn hart ligt in het theater, ondanks dat ik zoveel andere dingen heb gedaan, van feesttent tot Johan Cruijff Arena, en van huiskamer tot aan studentenfeesten’. Het theater, en vooral die intieme sfeer, blijft voor mij het allermooiste’.

Een heerlijke voorstelling, waarin Jeffrey Schenk onder begeleiding van pianist Charlotte Hebels terug gaat naar de basis. De melodie en de tekst van een liedje. Een ultieme theateravond voor de liefhebber van Nederlandstalige muziek.

Maak je avondje uit compleet met de arrangementen van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

za 15 februari 2025 20:00u