•  theater

Knock out Comedy crew

za 17 mei 2025 20:00u
Knock Out Comedy Crew brengt vanavond de comedyclub naar het theater. Juist een nieuwe generatie publiek smult van stand-up comedy en de comedians verruilen vanavond het podium van hun thuisbasis Comedy Café Utrecht voor de theaterzaal.
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 17 mei 2025 20:00u
Geen rauwe setting in de authentieke werfkelder, maar rode pluche stoelen en een mooi uitgelicht podium. Maar verwacht wel pure stand-up comedy: de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond.

Een avond Knock Out Comedy Crew staat vooral garant voor veel lachen, onvervalste stand-up comedy, zonder rode draad. Met een line-up van vijf comedians (waarvan 1 MC) is er iedere voorstelling een andere line-up. Soms komen er zelfs gast-comedians mee, zowel opkomend talent als gevestigde namen.

Biografie:

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters, terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedy shows op Netflix en in de comedyclubs.

Knock Out Comedy Crew ontstond in 2015, een zestal comedians ontmoette elkaar back-stage en raakte bevriend. Ze begonnen met het organiseren van comedy avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam, ontwikkelden zich en wonnen de afgelopen jaren individueel verschillende prijzen op comedy -en ca-baretfestivals. Inmiddels is er nu zelfs een eigen comedyclub in Utrecht en werd besloten om de Knock Out Comedy Crew uit te breidden. De crew bestaat nu uit de regulars van Comedy Café Utrecht en komend seizoen gaan zij gezamenlijk vanuit de comedyclub het land in. Met hun eerdere shows stond Knock Out Comedy Crew niet alleen in theaters maar ook in poppodia, waaronder zelfs een uitverkochte AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Arjan Kleton, Dave Felida, Oscar Arnold, Hui-bert-Jan van Roest, Jean van Seventer, Esther van der Voort, Steff Balm, Anuar, Nabil, Arie Koomen, Sjoerd Janssen, Ruud Smulders, Klaas Prins, Edson da Graça, Fuad Hassen, Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, Jeroen Jonker, Jeffrey Spalburg, Raoel Fatehmahomed en Jacob Spoelstra

Maak je avondje uit compleet met de arrangementen van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement €9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu €28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen!
 

agenda

za 17 mei 2025 20:00u