•  theater

Comedy Teun van den Elzen

do 23 januari 2025 20:00u
Op positie
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:ā‚¬18,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:do 23 januari 2025 20:00u
De tijd dat we onbekommerd naar onze navel konden staren is voorbij. Onze vrije samenleving wordt van alle kanten bedreigd.

We moeten met zā€™n allen weer helder krijgen wat er op het spel staat. Er is nogal wat te verdedigen en daarom kiest Teun van den Elzen in zijn tweede cabaretprogramma vol voor de aanval. Met als enige wapen: zijn vlijmscherpe, nietsontziende grappen.

Teun van den Elzen is cabaretier, columnist bij Spijkers met Koppen, comedian bij Club Haug en schreef jarenlang voor Dit Was Het Nieuws. Hij speelde op Lowlands, Pinkpop en de Zwarte Cross. Zijn vorige programma werd enthousiast ontvangen (ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… Volkskrant).

Regie: Janneke Remmers

Van onschatbare waarde: Martijn Crins, Raoul Heertje, Sean van Berlo en Eefje School.

Maak uw avondje uit compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar:

Borrel arrangement ā‚¬9,50 p.p.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw avond met ons borrelarrangement! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze vergezeld door een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we zorgen er graag voor dat uw ervaring perfect is!

Theatermenu ā‚¬28,50 p.p. inclusief 1 consumptie

Begin of eindig uw uitje in stijl met ons verrukkelijke 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, bieden wij een smaakvol theatermenu waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Kom langs bij 'De huiskamer van Krimpen' en start of sluit uw avond in Theater De Tuyter op een voortreffelijke manier af. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, we staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen.
 

agenda

do 23 januari 2025 20:00u