•  actief/sport

Oude Maastocht

za 25 mei 2024
Starttijden vanaf 8.30 uur
De derde vrije fietstocht op 25 mei 2024 wordt dit jaar georganiseerd door tourclub TC De Waardrenner. Het is de Oude Maastocht.
 

Waar:Eetcafe de Crimpenaar
Toegang:
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Tourclub TC De Waardrenner
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 25 mei 2024
Starttijden vanaf 8.30 uur
Afhankelijk van de gekozen afstand leidt de route ons door prachtige Hollandsche Landschappen, polders, natuurgebieden, mooie dorpen, dijken, langs mooie rivieren. We fietsen onder andere door de prachtige Rhoonse en Carnisse grienden. Bij de ingangen van deze getijdengebieden zien we bundels wilgentakken opgestapeld liggen langs de Oude Maas. Wilgen die in het verleden vele toepassingen hadden, nu een landschappelijk erfgoed.

De startlocatie is Eetcafé de Crimpenaar, Elkerlyc 1 te Krimpen aan den IJssel. Bij aanvang is er voor alle deelnemers gratis koffie of thee.

Er kan gekozen worden uit drie afstanden, 45, 75, 125 km. Per afstand vertrekt een voorrijder op de eerste starttijd, 45 km om 09.30 uur, 75 km om 08.45 uur, 125 km om 08.30. De twee kortste afstanden zijn volledig uitgepijld en volgen tevens de fietsknooppunten en de 125 km via GPX.
Voor meer informatie, GPX en inschrijving, zie www.fietssport.nl
Inschrijven kan ook op het startbureau.

De route, met name de 45 en 75 km is heel goed met een gewone fiets of met trapondersteuning uit te voeren. Nodig vooral vrienden, kennissen of familie uit deze mooie tocht(en) te ondernemen. Op elke afstand is er halverwege de route een koffiestop. Voor een volledige beschrijving en bijzondere informatie van de route kunt u de website van de vereniging raadplegen op www.tcdewaardrenner.nl

Heel veel fietsplezier en een hele fijne tocht!
 

agenda

za 25 mei 2024
Starttijden vanaf 8.30 uur