•  kids

BoekStartdag

za 1 juni 2024 10:00-12:00u
Voor 0-4 jaar

Kom en doe mee met de BoekStartdag in de Bibliotheek, waar we de allerkleinsten en hun (groot)ouders een warm welkom heten! Ontdek samen hoe leuk het is om met boekjes en taal bezig te zijn, onder het thema van dit jaar: Verkeer.
 

Waar:
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:0-4 jaar
Georganiseerd door:Bibliotheek aan den IJssel
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 1 juni 2024 10:00-12:00u
We hebben een boeiend programma voor jou en je kleintje, vol interactieve activiteiten. En voor de oudere broertjes en zusjes is er knutselplezier, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen!

Laat jezelf en je kleintje verrassen tijdens een ontdekkingstocht in de bibliotheek. En vergeet niet om even langs te gaan bij Elly en Rachna, onze BoekStartcoaches. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het belang van voorlezen en de taal- en spraakontwikkeling bij kleine kinderen, en ze delen allerlei handige voorleestips.

En alsof dat nog niet genoeg is, verwelkomen we ook Chase, de pup uit Paw Patrol, die rond zal lopen en voor extra plezier zal zorgen!

De BoekStartdag is speciaal voor kinderen van 0-4 jaar en hun (groot)ouders. De toegang is gratis, dus kom gerust langs wanneer het jou uitkomt!
[formcakreactie]
 

agenda

za 1 juni 2024 10:00-12:00u