• PROGRAMMERING THEATER DE TUYTER SEIZOEN '24/'25

PROGRAMMERING THEATER DE TUYTER SEIZOEN '24/'25

De ticketverkoop van de programmering van Theater De Tuyter voor het seizoen '24/'25 staat nu online.

Vol trots onthult het Krimpense Theater De Tuyter het gloednieuwe theaterprogramma voor seizoen 2024-2025.

Het wordt een seizoen boordevol magie met ruim 50 voorstellingen. Er komen bijzondere namen, prachtige muziekconcerten, grappige comedians en nog heel veel meer. Het programma is te zien op de nieuwe website www.theaterdetuyter.nl en natuurlijk te bekijken in de net uitgebrachte theaterbrochure.

Het programma biedt voor ieder wat wils. Het theater is bijzonder trots op enkele namen die dit seizoen het podium zullen betreden, waaronder de sprankelende humor van Spruijt & Opperman, de scherpe observaties van Teun van den Elzen en de ontroerende klanken van Tess Merlot. Ook staan er spetterende concerten op het programma, denk aan Shaky Ground, The Amazing Stroopwafels en Jeffrey Schenk met zijn programma ‘Mooie Nederlandse liedjes’.

Kaarten reserveren voor seizoen 2024-2025

Vanaf heden kan het publiek kaarten reserveren voor het nieuwe theaterseizoen. Ook is het nu mogelijk om vooraf de zitplaatsen te bepalen met het nieuwe ticketsysteem. Let op: kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn uitsluitend te reserveren via de website www.theaterdetuyter.nl of via het bespreekbureau in De Tuyter (dinsdag- en donderdagochtend van 09:30- 11:30 uur) indien u niet online vaardig bent.
Op de dag zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar voorafgaande aan de voorstelling (betalen met pin).

Het bijbehorende programmaboekje is af te halen in De Tuyter, het gemeentehuis en is hier online terug te vinden via onderstaande link.