•  lezing/debat

Lezing 'Wat bezielt de Russen'

vr 8 november 2024 20:00-22:00u
De tijd vliegt. Het derde jaar van de oorlog in Oekraïne is al aan de gang. De schok van het begin van de “speciale militaire operatie” is al voorbij. Het lijkt erop dat de wereld gewend is geraakt aan dit langdurige conflict. De bevolking in Europa, en ook in Nederland, is verdeeld: sommigen steunen Oekraïne, anderen steunen Rusland. Er klinken steeds vaker vragen op: moeten we Oekraïne blijven helpen? Wanneer zal deze oorlog eindigen en hoe gevaarlijk is deze voor Europa?
 

Waar:
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:NUT Krimpen
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 8 november 2024 20:00-22:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
En wat denken de Russen in Rusland hiervan? Is hun kijk op een ‘speciale militaire operatie’ na twee jaar oorlog veranderd? Hoe is Rusland veranderd? Hoe zijn de Russen de afgelopen twee jaar veranderd?

Elena Bronnikova heeft daar een aantal laatste maanden doorgebracht en is bereid ons over haar indrukken te vertellen. Ze is geen Nederlandse correspondent die het land door een Nederlandse bril bekijkt. Ze is Russisch en de Russen delen met haar wat ze niet met buitenlanders willen delen.

Wij nodigen u uit om naar haar verhaal te komen luisteren, eventueel vragen te stellen en misschien ook deel te nemen aan een gesprek.
 

agenda

vr 8 november 2024 20:00-22:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter