• Taekwondovereniging Nimjae

Taekwondovereniging Nimjae

Taekwon-Do is een Koreaanse gevechtskunst die geschikt is voor jong en oud, jongens en meisjes en uiteraard alle volwassenen. 
Bij Taekwon-Do Academy Nimjae kun je deze sport beoefenen op diverse niveaus. Het maakt dus niet uit of je op wedstrijdniveau of op recreatief niveau wilt trainen. Taekwon-Do is uitdagend, leuk doch gedisciplineerd en tevens goed voor de conditie en    
leert de beoefenaar veel controle te houden over zijn / haar  lichaam. Het beoefenen van een gevechtskunst als Taekwon-Do, zorgt voor meer zelfvertrouwen en discipline. 
Onder andere leren kinderen binnen Nimjae om samen te werken, elkaar te respecteren en rekening te houden met elkaar.  Ze leren op een verantwoorde manier met kracht en macht om te gaan en voor zichzelf op te komen. Vaak voelen ze zich hierdoor meer op gemak waardoor ze zich op school beter kunnen concentreren. Bovendien zitten ze beter in hun vel is onze brede ervaring. Taekwon-Do is een sport met veel diversiteit! 
 
Tevens zijn wij als TA Nimjae een samenwerking aangegaan met Taekwondo school 
Amsterdam en Taekwondo Nieuwegein, dit om onze (wedstrijd) groep naar een hoger niveau te brengen. Wij trainen maandelijks met deze scholen in alle onderdelen die het taekwondo rijk is en maken daarbij gebruik van de verschillende persoonlijke competenties van deze hoofd trainers. 
  
Taekwon-Do Academy Nimjae is aangesloten bij ITF-Nederland en volgt daarmee 
de hoogste standaard binnen onze tak van sport. 
 
Les / training wordt gegeven aan locatie (gymzaal) Thysselaan 20 te Krimpen aan den IJssel. 
 
Zie voor nader info en aanmelding voor een proefles onze website T.A.Nimjae. 
We kunnen je dan nader informeren.