•  expositie

ANNEMIEK BOUWMAN TOONT HAAR WERK IN WINKELCENTRUM CRIMPENHOF

dagelijks
8 mei 2024 t/m 11 juni 2024
In de etalages van een leegstaand pand in Winkelcentrum Crimpenhof (schuin tegenover de HEMA) in Krimpen aan den IJssel strijkt telkens na zes weken een nieuwe kunstenaar neer. Dit keer toont Annemiek Bouwman haar werk vanaf 8 mei tot 12 juni 2024.
Voor deze raamexposities sloegen het winkelcentrum en de Vereniging Krimpener Kunstwaard de handen ineen met het doel het winkelcentrum aantrekkelijk te houden voor het winkelend publiek.
 

Waar:Winkelcentrum Crimpenhof. Krimpen aan den IJssel
Toegang:n.v.t.
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Vereniging KrimpenerKunstwaard
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:dagelijks
8 mei 2024 t/m 11 juni 2024
Het tekenen en schilderen vond Annemiek van jongs af aan heel fijn. Zij volgde de opleiding kunstzinnige therapie. Met haar diploma op zak is zij daarna in de gehandicaptenzorg gaan werken als begeleider. Zij doet dit werk met deze doelgroep al ruim 20 jaar en met veel plezier. Samen met de cliƫnten werkt Annemiek op ambachtelijke wijze met wol, vilt en zijde.

Vanaf 2007 raakte zij verslingerd aan het schilderen. In het begin abstract en later steeds meer figuratief. Vooral het schilderen van vogels spreekt haar erg aan. Vanuit de abstractie ontstond ooit een vogel, de eerste van vele vogels. De kwaliteit die zij in zich dragen, geeft Annemiek graag weer op het doek. Bloemen zijn ook een bron van inspiratie voor haar. Zo is er een kleurrijke verzameling van werk ontstaan die zij nu toont in Winkelcentrum Crimpenhof.
[formcakreactie]
 

agenda

dagelijks
t/m 11 juni 2024